Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα των φρούτων και λαχανικών.

 

Η δέσμευσή μας στην ποιότητα, μας έχει ανταμείψει με το πιστοποιητικό ISO 9001: 2008.

 

Η Alfa Cool έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα, το σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων υψηλής ποιότητας ψύξης, αποπρασινισμού και ωρίμανσης.
Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις και τεχνικές που εξασφαλίζουν τη μακροχρόνια διατήρηση και φρεσκάδα των φρούτων και των λαχανικών σας. Όλα τα συστήματά μας (μεταφερόμενα και μη μεταφερόμενα) έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν τη μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα. Το τμήμα σχεδίασης, μελέτης και συμβουλής είναι σε ετοιμότητα να σχεδιάσει από μια απλή κάτοψη, μέχρι ένα ολοκληρωμένο έργο έτοιμο για λειτουργία.

Η ALFA COOL και ολόκληρο το προσωπικό της είναι συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες, προσφέροντας σε άμεση διάθεση την γνώση και εμπειρία τους στον τομέα της ψύξης όπου και όποτε χρειαστεί. Όλες μας οι κατασκευές αποτελούνται από προϊόντα που πληρούν τα διεθνή στάνταρ κατά HACCP και ISO. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ψυκτικά μηχανήματα από κορυφαίες εταιρίες όπως Bitzer, Copelant, Evapco, Friga-bohn, Goedhart, Guentner (Güntner).
Καθένας από το προσωπικό της εταιρίας μας, γνωρίζει ότι η ποιότητα αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο στον τομέα μας. Επικεντρωνόμαστε στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας ώστε να σιγουρέψουμε ότι η γνώση και η πιστοποίηση είναι πάντα κορυφαία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε πελάτης μας να χαίρει ιδιαίτερης αντιμετώπισης από το έμπειρο, εξειδικευμένο, πρόθυμο και ενθουσιώδες προσωπικό μας.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Εφαρμόζουμε τις τεχνικές μας για μεταφερόμενες μονάδες, εστιάζοντας μόνο στις ανάγκες σας. Για το λόγο αυτό έχουμε σχεδιάσει, αναπτύξει και παράξει μια ποικιλία από μεταφερόμενες μονάδες αποπρασινισμού, προ-ψύξης και ωρίμανσης. Αυτή η μέθοδος σας δίνει τη δυνατότητα να μετεγκαταστήσετε τη μονάδα σας σε ένα άλλο θάλαμο ή κτίριο, αν είναι απαραίτητο, χωρίς να αγοράσετε επιπλέον εξοπλισμό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ (PLC)

Οι καταρτισμένες ομάδες των τεχνικών μας, εγκαθιστούν σε όλα τα συστήματα μας ένα μοναδικά προγραμματιζόμενο σύστημα ελέγχου (PLC) που ελέγχει και παρέχει τις καλύτερες συνθήκες για το προϊόν σας. Με τα PLC πετυχαίνουμε τη βέλτιστη απόδοση της εγκατάστασης τόσο σε ποιότητα προϊόντος όσο και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.